På svenska
In English

Etusivu
Tietoa leiristä
Historiaa
Ilmoittautuminen
Osallistujat
Leirin ohjelma
Leirilehti
Tuotteet
Palautetta

Suomen Partiolaiset

Teknistä tietoa
Ohjelma Koulutus Palvelut

Palvelut

Toimisto- ja palvelupiste

Leirin toimisto- ja palvelupiste löytyy aivan leirialueen keskeltä. Toimisto on avoinna jokaisena leiripäivänä klo 0900-1400 ja 1500-2000. Leiritoimistosta voit kysellä kadonneita tavaroitasi, ostaa puhelinkortteja ja postimerkkejä, jättää postin postilaatikkoon sekä ostaa sisäänpääsykortteja VJ-klubiin ja Nattens Öga -kahvilaan. Leiritoimistolla on myös ilmoitustaulu leirin tapahtumista ja infosta voit kysellä lisätietoja.
Toimiston yhteydestä löytyy myös tulkkaus- ja ulkomaalaispalveluja tarjoava KV-ryhmä.

Posti

Leirin postissa leimataan kaikki leiriltä lähtevät kirjeet leirin erikoisleimalla. Leirin kunniaksi julkaistuun postimerkkiin painetaan 1.8. virallinen ensipäivänleima. Posti on avoinna toimiston aukioloaikoina.
HUOM! Ahvenanmaalla kelpaavat vain ahvenanmaalaiset postimerkit!

Merimieskirkko

Leirillä toimii merimieskirkko, joka on kaikille avoin pistäytymis- ja hiljentymispaikka sataman tuntumassa. Siellä voi lukea päivän lehdet, käydä juttelemassa tai hiljentyä yksin. Kirkon yhteydessä toimii myös kahvila. Merimieskirkko on avoinna päivittäin.

Partiokauppa

Leirillä toimii partiokauppa, jonka valikoimiin kuuluu partiovarusteita ja leirituotteita. Kauppa on avoinna päivittäin klo 1000-1300 sekä 1600-1900, sunnuntaina kuitenkin vain klo 1600-1900.

Kioski

Camping-alueen kioski tarjoaa palvelujaan myös leiriläisille. Kioski on avoinna päivittäin.

Puhelimet

Leirialueella on puhelinkioskeja, jotka toimivat puhelinkorteilla. Kortteja saa ostaa leiritoimistosta. Omien kännyköiden kotiin jättäminen on jo turvallisuussyistäkin suotavaa.

WC:t

Leirialueella on useita käymälöitä. Veneiden käymäläjätteiden tyhjentäminen satama-altaaseen on kielletty.

Suihkut

Leirialueella on huoltorakennus suihkuineen. Suihkuautomaatit toimivat 5 mk:n kolikoilla.

Saunat

Aikaisemmista tiedoista poiketen saunat on varattu vain työ- ja palveluleiriläisten käyttöön.

Leirisairaala

Pienet haavat ja nirhaumat hoidetaan alaleireissä ja veneissä olevilla EA-välineillä, mutta vähänkään isommissa murheissa antaa apuaan leirisairaala. Sairaalan palveluksessa on useita lääkäreitä. Lisäksi kaikkien alaleirien johdossa on ensiapukoulutuksen saaneita partiojohtajia.

VJ-klubi

VJ-klubi on tarkoitettu venekunnanjohtajille. Se on avoinna päiväsiestan aikaan (eli ruokailujen ja ohjelman välissä) sekä iltaisin klo 2130-2400. Maanantaina klubi on suljettu. VJ-klubin klubikortti maksaa 20 mk ja sitä myydään leiritoimistossa.

Nattens Öga

Tämä johtajaikäisille tarkoitettu illanviettopaikka on avoinna klo 2200-0100. Sisään pääsee ostamalla leiritoimistosta klubikortin 20 mk hintaan.

Päiväkoti

Päiväkoti on hoitopaikka leirillä johto- ja työtehtävissä olevien partiojohtajien lapsille, jotka on ilmoitettu asianmukaisesti leirille. Lapsi voidaan jättää hoitoon henkilökunnan kanssa sovituksi ajaksi.

Museo

Leirialueella toimii Partiomuseon haarakonttori, jossa on esillä mm. partioaluksia esittelevä näyttely. Museossa myydään Satahanka-pinssejä hintaan 10 mk/kpl. Museo on avoinna päivittäin klo 10-20.

Terveisten välitys

Leiriläisten ja kotiin jääneiden kavereiden tai vanhempien on mahdollista lähetellä toisilleen viestejä internetiä hyväksi käyttäen. Palvelu on maksuton ja käytössä koko leirin ajan.


(C) Satahanka Web Team 1998 --- Last updated 14.06.98 --- satahanka98@www.partio.fi