Suomeksi
In English

Pärmsidan
Info om lägret
Historia
Anmälan
Deltagare
Programmet på läger
Lägertidningen
Produkter
Respons

Finlands Scouter
Tekniska data om dessa sidor


Välkommen till hemsidorna av Satahanka IX -sjöscoutläger. Syftet av dessa sidor är att erbjuda information av lägret och sjöscouting i allmänhet till både scouter och andra surfare. Dessa sidor updateras före lägret varje vecka och dagligen under lägret. Efter lägret lämnar vi sidorna i nätet som minne av Finlands Scouters årtusendets sista storlägret.

Vi har försökt göra sidorna sådana, att man kunde använda nästan vilken nätbläddrare som helst. ändå måste bläddraren stöda tabeller. Vi rekommenderar att du använder version 3.0 eller nyare av Netscape Navigator eller Microsoft Internet Explorer. Båda tillverkare delar ut gratis de nyaste versionerna av sina produkter på sina hemsidor. Du kan hoppa dit med hjälp av nedanstående knappar:

Download Netscape Now! Get Microsoft Internet Explorer

Fast man kan titta på dessa sidor nästan i vilken som helst dator, rekommenderar vi att du använder resolution 800 * 600 pixel eller högre med 256 eller flera färger.


WEB TEAM

Satahanka IX -lägrets hemsidor är updaterade av Satahanka Web Team:

Oskari Webmaster Oskari Huiskala från Turun Sinikotkat sköter den egentliga programmeringsarbeten åtminstone till början av juli, när staten kallar honom till militärtjänsten. Därför Oskari är inte med på lägret hela tiden. Största delen av grafik och text sett på dessa sidor har gjorts av Oskari. I civilen studerar han datateknik vid Åbo Akademi och fungerar som sekreterare och båtens skeppare i sin egen kår.

Sacu Sakari Kouti fungerar som chef för den här hemsidaprojekten. Han planerar och organiserar, och ansvarar för det att allt går bra även under lägret. Sakari jobbar också med datorer.

Isto Isto Vatanen, också från Turun Sinikotkat, hjälper med text och grafik, och updaterar sidorna under lägret. Isto är chefredaktör för Kotkansiipi -kårtidning. Han studerar informationsbehandling och historia vid Åbo Universitet.


(C) Satahanka Web Team 1998 --- Last updated 09.02.98 --- satahanka98@www.partio.fi